torsdag 30 maj 2013

Oj, vad mycket kul på en gång...

Nu finns det  mycket roligt att skriva. Några spektakulära händelser måste offentliggöras för världen.

Först och främst så var det allsång på Filmstaden i söndags. Det blev lyckat trots att vädergudarna gjorde sitt bästa för att hindra detta. Utomhus blev inomhus i mysiga lilla Portvaktsstugan. Blöta, men lyckliga människor förenades i sånger som Swing it, magistern!, Bättre och bättre dag för dag och Räkna de lyckliga stunderna blott. Allas vår miss Reindeergarten sjöng dessutom vackra toner och Blåsing Boys var klämkäcka allsångsledare som i all välmening gav publiken receptet på hur man bäst tillagar en grävling.

Tack och lov behöver vi inte vänta länge på nästa trevliga arrangemang. Söndagen 9 juni kl. 14.00 är det dags igen. Den årliga Pilsnerfilmspicknicken går av stapeln ute på Djurgården, närmare bestämt i parken mittemellan Ulla Winbladh, Hazeliusporten och Biologiska museet. Om ni har möjlighet så packa en picknickkorg, ta på era bäst bevarade kläder från anno 1940 och delta i detta crescendo av gemytlighet.
 
Sist men inte minst. I veckan avslöjades att Studio S Entertainment 28 augusti i år kommer att släppa en pilsnerfilmsbox. Detta ambitiösa projekt är unikt i svensk filmhistoria! Boxen kommer att innehålla filmerna Pensionat paradiset, Augustas lilla felsteg, Oh, en så´n natt!, Kyss henne!, Snurriga familjen samt 65, 66 och jag. Tänk er att i nyrestaurerat skick få se Thor Modéen sjunga "En äkta mexikanare" med eldgaffeln i högsta hugg! 2013 kommer att bli ett år att minnas.
 
Ett dvd-omslag att äta till efterrätt
 
 
 
 

 

Inga kommentarer: